Cautare rapida

ATHENA Simeringuri, garnituri, curele, pistoane, cilindrii

Eroare Forbidden due to server maintenance

ATHENA Simeringuri, garnituri, curele, pistoane, cilindrii

Compania

ATHENA logo

Infiintata in 1973, Athena este formata din 7 companii care produc garnituri, articole tehnice si componente metalice destinate sectorului industrial si moto.

ATHENA factory
Companiile functioneaza conform standardelor de calitate UNI EN ISO 9002. Principalele lor concepte sunt: seriozitatea, disponibilitatea, evolutia tehnica si dezvoltarea continua.

Pe parcursul ultimilor ani, Athena a infiintat Divizia Aftermarket care opereaza exclusiv in sectorul moto si produce garnituri, componente electrice si piese de schimb pentru orice marca si model din lume. Athena este lider pe piata in productia seturilor de garnituri pentru repararea mopedelor, motocicletelor, jetski-urilor, motoarelor de barci, oferind astfel cea mai completa gama din lume. Pe langa garnituri, Athena produce de asemenea simeringuri de ulei si de praf, uleiuri si filtre de aer FRAM, rulmenti si placute de frana AP Racing.
 
ATHENA factory
Pe langa componentele electrice, Athena ofera o gama larga de produse complementare de inalta calitate: tevi de esapament, variatoare, curele de transmisie, unitati electronice, carburatoare, filtre de aer etc. Athena ofera de asemenea un serviciu de recuperare/reparare/reabilitare a cilindrilor de aluminiu uzati si garanteaza aspectul, calitatea si finisajul pieselor oferite.

O tanara echipa profesionista, instrumentele de masura de ultima generatie si echipamentul de control, impreuna cu tehnologia si testele de pe bancurile de proba, sunt elementele care garanteaza calitatea, inovatia, performanta, competivitatea si increderea pe care le ofera fiecare produs Athena, toate acestea pentru a satisface cel mai bine asteptarile clientilor nostrii.
 

Gama

GARNITURI PENTRU MOTOCICLETE

ATHENA gaskets
Athena ofera cea mai completa gama de garnituri si seturi de garnituri pentru orice model de motocicleta, jet-ski, snow-mobil si motoare de barci din lume. Calitatea garniturilor noastre inlocuieste si depaseste capacitatea de izolare oferita de produsele originale. Experienta indelungata pe care am acumulat-o prin aprovizionarea celor mai renumiti producatori de motociclete, le-a oferit tehnicienilor nostrii de la Cercetare si Dezvoltare acele abilitati necesare pentru a crea singuri componente de inalta calitate.
SIMERINGURI DE ULEI SI DE PRAF

ATHENA seals
Athena ofera cea mai completa gama de seturi de simeringuri de ulei si de praf, si mai mult, pentru aplicatii speciale se pot oferi kit-uri pentru o jamba, compuse dintr-un semering de ulei si unul de praf. Calitatea simeringurilor Athena atinge sau chiar depaseste calitatea OEM.
Pentru a facilita accesul la informatie, va oferim doua metode de cautare: prima este in functie de marca/model si a doua afiseaza toate rezultatele in functie de gama de produse.
Certificari

MANAGEMENTUL CALITATII, SIGURANTEI SI MEDIULUI (QSA)

Toate companiile din grupul Athena functioneaza de multi ani conform sistemului de management al calitatii aprobat de catre DNV, unul dintre pricipalii emitatori de certificate din lume, in felul acesta respectandu-se Standardul UNI EN ISO 9001.

Datorita acestui sistem al calitatii, aplicam metode din ce in ce mai potrivite si eficiente in fiecare stadiu al procesului de productie. Facem asta pentru a atinge si garanta standardele de calitate cerute de catre clientii nostri si in incercarea de a aduce o imbunatatire continua.

De asemenea am obtinut certiticarea Automotive ISO TS 16949 si atins cele mai inalte standarde de calitate cerute de catre sectorul auto.

Indeplinim standardele de siguranta si sanatate cu privire la angajati, prin programe de siguranta directe si planificate, investitii considerabile in echipamente si instrumente de ultima ora, mereu in conformitate cu D.Lgs. 626/94.
Credem ca siguranta si sanatatea angajatilor la locul de munca sunt conditii necesare pentru a ne dezvolta.
ATHENA SPA si ATHENA SUD au obtinut certificarea pentru mediu inconjurator UNI EN ISO 14001 datorita faptului ca au redus impactul pe care activitatea lor il avea asupra mediului inconjurator.
ATHENA

CALITATE SI PREGATIRE

Efectuam controale tehnico-calitative, in conformitate cu cerintele tehnice, pentru fiecare proces de productie si fiecare lot produs, cat si pentru toate materialele achizitionate.

Formarea profesionala este un obiectiv principal si se practica la toate nivelurile din companie, prin sesiuni teoretice si practice cu asistenta unor traineri foarte bine pregatiti si experimentati, pentru a obtine cea mai mare eficienta in fiecare stadiu al productiei.

Instrumentele de control de ultima generatie, echipamentele de masurat si laboratoarele chimice si metrologice complete ne permit sa efectuam masuratori si inspectii solide si sa obtinem date tehnice precise, indeplinind astfel cerintelor functionale si obtinand increderea in produsele noastre.

Cea mai mare parte a produselor noastre sunt supuse unor teste ce determina durata de viata si rezistenta, similare celor efectuate pe bancul de probe pentru motociclete, cu scopul de a sustine dezvoltarea produselor.

Athena este intr-o continua cursa de imbunatatire.
ATHENA

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati:
http://www.athena-ad.com

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.